ua en ru

"АвтоКрАЗ" виготовив перший серійний двовісний армійський всюдихід з правостороннім кермом

Холдингова компанія "АвтоКрАЗ" (Кременчук, Полтавська обл.) виготовила перший серійний двовісний армійський всюдихід з правостороннім розташуванням органів рульового управління - автомобіль КрАЗ-5233. Про це повідомляє прес-служба холдингу.
У повідомленні сказано, що повнопривідний автомобіль-шасі КрАЗ-5233НЕ колісної формули 4х4 оснащений восьмициліндровим V-подібним двигуном ЯМЗ-238ДЕ2 (Євро 2) з турбонаддувом, потужністю 330 к.с., дводіапазонною дев'ятиступеневою коробкою 9JS150 і дводисковим зчепленням MFZ-430.
У стислі терміни - протягом місяця, автомобіль розроблений і виготовлений на замовлення однієї великої індійської компанії. Швидке освоєння нового автомобіля з правим кермом сталося завдяки отриманому досвіду у виготовленні партії тривісних автомобілів КрАЗ-6322 з правостороннім розташуванням керма в травні цього року.
Після установки спеціального обладнання автомобіль пройде випробування. Нова модель автомобіля КрАЗ спеціального призначення призначена для оснащення силових структур Індії.
Новий автомобіль відрізняється від серійного КрАЗ-5233НЕ новими вузлами і агрегатами, в тому числі рульовим механізмом інтегрального типу, приводами управління подачі палива, зчеплення і гальм, комбінацією приладів, системою опалення та вентиляції кабіни. Змінено прокладку труб випускної системи.