ua en ru

"Арсенал" обіграв в Києві "Севастополь"

В останньому матчі десятого туру української Прем'єр-ліги київський "Арсенал" у столиці обіграв "Севастополь". На гол Левандовскі в першому таймі "каноніри" відповіли голом Аржанова та дублем Кравця.

В останньому матчі десятого туру української Прем'єр-ліги київський "Арсенал" у столиці обіграв "Севастополь". На гол Левандовскі в першому таймі "каноніри" відповіли голом Аржанова та дублем Кравця.

Арсенал - Севастополь 3:1
Голи:
Кравець, 53, 70, Аржанов, 61 - Левандовскі, 33 (з пенальті)

Безперечно кращим настрій напередодні гри був у кримчан, і це позначилось на діях команд у першому таймі. «Арсенал» атакував рідше, хоча й намагався кожного разу завершувати перехід у наступ влучними ударами. Зокрема, В'ячеслав Шарпар виграв боротьбу після кутових від Максима Шацьких. «Севастополь» був наполегливішим, щоправда, із завершальним штрихом їх зусиль тривалий час не складалось. Але Олександр Ковпак все ж зумів засмутити колишніх одноклубників, коли заробив пенальті за підніжку від Андрія Хомина. 11-метровий удар реалізував Маріуш Левандовські. І ця подія вибила з колії киян, які до перерви могли пропускати ще. Та штрафний Сергія Симоненка прийшовся у поперечину, а Євген Боровик врятував партнерів від «пострілу» Артура Карнози.

Все кардинально помінялось з початком другого тайму. Мабуть, гра гостям настільки легко давалась, що вони вирішили справу перемоги вже вирішеною. А «Арсенал» згадав, як 2 тижні тому переграв «Волинь», і використав той же сценарій. Навіть перевершив його. Попередженнями для кримчан були епізоди, коли Шацьких не дотягнувся до прострілу Домініка Адійя, а Артем Кравець вийшов сам на сам та пробив вище цілі. Але невдахи попередніх моментів реабілітувались, коли Шацьких навісив зі штрафного, а Кравець головою відправив м'яч у сітку. Потім Володимир Аржанов у дотик красиво влучив під поперечину, коли йому асистував Олег Гераимюк, який щойно з'явився на заміну. А довершив справу гольовим «дублем» Кравець - нападнику допоміг зрячею передачею Адійя. Програвши, «Севастополь» втратив шанс наблизитися до лідируючої групи, а кияни віддалились від двійки аутсайдерів.

Використані матеріали УПЛ