ua en ru

"Аеросвіту" припинили постачання комплектів бортового харчування

ТОВ "Київ-Кетеринг" з 17 січня припинило постачання комплектів бортового харчування на рейси "Аеросвіту", у тому числі далекомагістральні. Про це говориться в повідомленні авіакомпанії.

"Успішна реалізація програми санації дозволить уникнути визнання авіакомпанії "Аеросвіт" банкрутом та його ліквідації. Разом з тим, ряд кредиторів в обхід законодавства вдаються до різних заходів впливу на компанію, перешкоджаючи її нормального функціонування. Так, ТОВ "Київ-Кетеринг" з 17 січня припинило постачання комплектів бортового харчування на рейси "Аеросвіту", у тому числі далекомагістральні, змушуючи авіакомпанію шукати інші можливості забезпечення харчуванням пасажирів і напоями під час тривалих польотів. "ВТБ Банк", незважаючи на звернення "Аеросвіту" в правоохоронні органи і Національний банк України, продовжує відхиляти платіжні доручення перевізника", - відзначається в повідомленні "Аеросвіту".

Нагадаємо, Господарський суд Київської обл. 29 грудня 2012 р. почав виробництво у справі про банкрутство авіакомпанії "Аеросвіт". Суд ввів процедуру розпорядження майном боржника і зобов'язав розпорядника майна боржника провести інвентаризацію майна "Аеросвіту".

Читайте також: Господарський суд Київської області переніс розгляд справи про банкрутство "Аеросвіту" на 15 лютого.