ua en ru

"АероСвіт" додатково організував низку рейсів для доставки пасажирів

Крім графіка польотів на період до 00:00 15 січня 2013 р., оприлюдненого вчора (10 січня), "АероСвіт" додатково організував низку рейсів для доставки пасажирів. Про це йдеться в повідомленні авіакомпанії.

У п'ятницю, 11 січня, польоти додатково будуть виконані за маршрутами Київ-Прага-Київ (плановий виліт з "Борисполя" - в 18:00 за київським часом), Київ-Тбілісі-Київ (18:05), і Київ-Астана- Київ (22:45).

На суботу, 12 січня, додатково готуються до відправки рейси Київ-Ларнака-Київ (виліт з Києва о 13:00). Київ-Прага-Київ (13:30), Київ-Софія-Київ (17:20), Київ-Єреван-Київ (23:05) і Київ-Баку-Київ (1:20 13 січня).

Зазначені рейси будуть відновлені в системах бронювання. Пасажири з квитками в дані пункти зможуть здійснити переоформлення квитків на наведені вище дати.

Сьогодні "АероСвіт" вже доставив пасажирів до Києва двома рейсами зі столиці Таїланду, відправлені чергові рейси в Нью-Йорк і Бангкок.

Відповідно до тимчасового розкладу польотів авіакомпанія також виконала польоти за маршрутом Київ-Стамбул-Київ і два парних рейси Київ-Москва-Київ. Ще два вильоти в столицю Російської Федерації очікуються увечері.

Вчора "АероСвіт" оголосив про значне скорочення оперування на міжнародних середньомагістральних повітряних лініях. Авіакомпанія також інформувала, що в період зимової навігації продовжить обслуговування далекомагістральних маршрутів до Пекіна, Нью-Йорка, Хошиміна, Бангкока і Гоа, а спільно з авіакомпаніями-партнерами - забезпечить перевезення пасажирів в межах України згідно з діючою внутрішньою маршрутною мережею.

При цьому "АероСвіт" попередив про можливу оперативну корекцію графіка міжнародних і внутрішньоукраїнських польотів з урахуванням комерційного завантаження.

Читайте також: "АероСвіт" виключено з системи взаєморозрахунків IATA