ua en ru

"АероСвіт" 13-14 січня вивезе пасажирів раніше скасованих рейсів в/з Калінінграда і Праги

Авіакомпанія "АероСвіт" організувала додаткову доставку пасажирів раніше скасованих авіарейсів.
На додаток до опублікованого "Аеросвітом" розкладу польотів в неділю, 13 січня, відбудуться рейси Київ-Калінінград (виліт з Києва запланований на 13:10) і Калінінград-Київ (виліт з Калінінграда - о 17:10). Про це йдеться в повідомленні авіакомпанії.

У понеділок, 14 січня, будуть виконані додаткові рейси Київ-Прага (виліт о 6:55) і Прага-Київ (8:55).
Дані рейси будуть відновлені в системах бронювання і відкриті для переоформлення квитків пасажирами, які мають проїзні документи в Калінінград і Прагу на інші дати.

Сьогодні, 12 січня, також були організовані додаткові перельоти для вивозу пасажирів в/із Праги, Ларнаки, Софії, Єревана, з Астани та інших міст. Крім цього, в рамках опублікованого розкладу станом на 16:00 "АероСвіт" відправив літаки в Пекін, Бангкок, Гоа, Москву, Стамбул, Санкт-Петербург, готуються до вильоту ще ряд рейсів, прийняті літаки з Нью-Йорка, Бангкока, Москви та інших пунктів маршрутної мережі компанії.

У четвер, 10 січня, "АероСвіт" оприлюднив новий розклад польотів, згідно з яким скоротив оперування на міжнародних середньомагістральних повітряних маршрутах. Починаючи з 11 січня, компанія обслуговує повітряні лінії Київ - Москва, Київ - Санкт-Петербург, Київ - Стамбул і Київ-Ташкент.

Раніше "АероСвіт" оголосив про значне скорочення оперування на міжнародних середньомагістральних повітряних лініях. Авіакомпанія також інформувала, що в період зимової навігації продовжить обслуговування далекомагістральних маршрутів до Пекіна, Нью-Йорка, Хошиміна, Бангкока і Гоа, а спільно з авіакомпаніями-партнерами - забезпечить перевезення пасажирів в межах України згідно з діючою внутрішньою маршрутною мережею.

Читайте також: "АероСвіт" виключено з системи взаєморозрахунків IATA