ua en ru

Кандидат у президенти Франції Амон засудив підтримку РФ бойовиків на Донбасі

Кандидат у президенти Франції Амон засудив підтримку РФ бойовиків на Донбасі Фото: кандидат у президенти Франції Бенуа Амон

Соціаліст Бенуа Амон вважає, що Росія порушила всі договори, анексувавши Крим і підтримуючи "сепаратистів"

Росія порушує всі договори, анексувавши Крим і підтримуючи "сепаратистів" в Україні. Процитував кандидат в президенти Франції від соціалістів Бенуа Амон в Twitter свій виступ під час обговорення оборонної політики в Страсбурзі .

"Анексувавши Крим і активно підтримуючи українських сепаратистів, Росія порушує всі договори", - сказав політик.

Раніше під час передвиборних дебатів ще один кандидат у президенти Франції, екс-міністр економіки країни Еммануель Макрон заявив, що Франції не слід зближуватися з Росією, оскільки вона потребує незалежності та співпраці з США та європейськими партнерами.

"У нас із США довга історія. Ми разом будували мир на планеті... Сьогодні я хочу запропонувати більше незалежності. Не зближуватися з паном Путіним. Я хочу будувати незалежність з відповідальністю, зі справжньою європейською політикою", - сказав Макрон.

Нагадаємо, незалежний кандидат Еммануель Макрон, за даними опитування французьких телеглядачів, здобув перемогу за результатами перших теледебатів п'яти основних претендентів на посаду президента Франції.