ua en ru

Дивовижна паста з фетою та томатами чері: легкий рецепт від Ектора Хіменеса Браво

Дивовижна паста з фетою та томатами чері: легкий рецепт від Ектора Хіменеса Браво Рецепт пасти з фетою і чері від Ектора Хіменес-Браво (Колаж РБК-Україна)

Відомий шеф-кухар і ресторатор Ектор Хіменес-Браво розповів свій легкий рецепт приготування пасти з фетою і помідорами чері. Цей легкий і ситний обід можна швидко приготувати вдома.

Суддя проекту "МастерШеф" і "МастерШеф. Професіонали" Ектор Хіменес-Браво опублікував оригінальний рецепт пасти на своїй сторінці в Instagram.

Склад:

  • 600 грамів томатів чері
  • 100 мл оливкової олії
  • 300 грамів фети
  • 250 грамів пасти (Челентані)
  • 2 зубчики часнику
  • базилік
  • сіль, перець

Спосіб приготування:

Томати для пасти помийте і покладіть у форму для запікання. Додайте сіль, перець, оливкову олію і перемішайте. В середину викладіть фету.

Розігрійте духовку до 180 градусів, поставте форму в духовку на 40 хвилин.

У каструлі з окропом відваріть пасту.

Часник почистьте, базилік помийте, подрібніть ножем.

Витягніть форму з томатами та сиром. Перемішайте, додайте туди базилік, часник, відварені макарони та ще раз перемішайте. Поставте в духовку ще на кілька хвилин.

Подавайте блюдо гарячим, укладайте на тарілку. Прикрасьте листям базиліка.

За словами кулінара, цей рецепт розлетівся по світу всього за кілька днів.