ua en ru

Як правильно обладнати кухню громадського харчування?

Як правильно обладнати кухню громадського харчування?

Кафе, ресторани, бістро, їдальні та інші заклади громадського харчування незалежно від масштабів потребують правильно обладнаній кухні. Від того наскільки якісно і правильно обладнане «серце» громадського харчування безпосередньо залежить продуктивність і прибутковість закладу.

До гарячим і холодним цехами пред'являється ряд високих вимог, ключові з яких відносяться до санітарним нормам і забезпечення безпеки праці.

Правильно обладнати кухню дозволить покупка професійного обладнання!

Виробничі столи з нержавіючої сталі від Фреш Тек
Меблі для професійної кухні відрізняється ергономічністю, функціональністю і надійністю. Як правило, виробничі столи виготовлені з нержавіючої сталі, забезпечені захисним бортом, додатково обладнані полицями для зберігання інвентарю, що дозволяє оптимізувати простір і розвантажити робочу зону. Якісний матеріал виготовлення - нержавіюча сталь, забезпечує тривалості експлуатації, простоту чищення і дезінфекції.

Теплові лінії від Фреш Тек

До складу теплових ліній можуть входить: жарочні поверхні, конвекційні печі, духові шафи, фритюрниці та інше обладнання, призначене для термічної обробки продуктів. Для невеликих закладів облаштування теплової лінії не актуальне, тому допустимо використання настільних приладів. Тим не менш, важливо подбати про правильне відведення продуктів горіння і забезпеченні припливу свіжого повітря.

витяжний обладнання

До витяжної обладнання належать острівні і пристінні витяжні парасолі. Конструктивно є пристроєм з нержавіючої сталі, оснащене жировловлювача. Завдання витяжного накриття - позбудеться від неприємних запахів і дрібних частинок жиру, що витають в повітрі шляхом відведення у вентиляційну шахту. Окремі моделі обладнання можуть бути оснащені припливно-витяжної функцією, що дозволяє не тільки позбутися від кухонних запахів, але і забезпечити приплив свіжого повітря ззовні.

Гастроємності з нержавіючої сталі від Фреш Тек

Гастроємності - спеціальне професійне обладнання. Призначено для приготування, зберігання і демонстрації готових страв і напівфабрикатів. Конструктивно являє збій ємність стандартного розміру, виготовлену з полікарбонату або нержавіючої сталі. Додатково може бути укомплектовано кришкою.

Розмір гастроемкости стандартизується на міжнародному рівні. Існують загальноприйняті параметри 53х32,5 см, цей розмір називається GN 1/1. Решта лотки виробляються кратними цій величині. Такий підхід дозволяє використовувати Гастроємності спільно з будь-яким іншим Профобладнання:

печами, вітринами, холодильниками.