ua en ru

ЗСУ мають успіх західніше Вербового та наступають південніше Бахмута, - Генштаб

ЗСУ мають успіх західніше Вербового та наступають південніше Бахмута, - Генштаб Фото: українські військові (Getty Images)

Українські бійці продовжують наступальні дії на Мелітопольському та Бахмутському напрямках. Зокрема, ЗСУ просуваються західніше Вербового та південніше Бахмута, завдають значних втрат окупантам.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на речника Генерального штабу Збройних Сил України Андрія Ковальова в ефірі телемарафону.

"На Мелітопольському напрямку Сили оборони продовжують наступальну операцію. Мали частковий успіх західніше Вербового", - розповів Ковальов.

Українські бійці завдають окупаційним військам втрат у живій силі та техніці, виснажують ворога.

ЗСУ мають успіх західніше Вербового та наступають південніше Бахмута, - Генштаб

скриншот deepstatemap.live

Підрозділи Сил оборони України продовжують штурмові дії південніше Бахмута Донецької області.

На цьому напрямку ЗСУ також завдають ворогу втрат у живій силі та техніці, а також закріплюються на досягнутих рубежах.

ЗСУ мають успіх західніше Вербового та наступають південніше Бахмута, - Генштабскриншот deepstatemap.live

Ситуація на фронті

За даними Генштабу, на Мар'їнському напрямі ЗСУ відобразили понад 20 атак ворога. На Херсонському напрямку українські воїни ведуть контрбатарейну боротьбу та завдають вогняної поразки по тилах противника.

Також ЗСУ наступають на Мелітопольському напрямі. Зокрема, як йдеться у звіті Інституту вивчення війни, ЗСУ провели наступальні операції під Бахмутом 24 жовтня, продовжили наступальні операції у західній частині Запорізької області та підтвердили успіхи.

Втрати Росії у війні в Україні на ранок середи, 25 жовтня, склали 800 окупантів, загальна кількість втрат російської армії з початку вторгнення становить 296310 військових. Крім того, ЗСУ знищили 44 артсистеми та 28 ББМ.