ua en ru

"Укрзализныця" запускает мобильную версию сайта

"Укрзализныця" запускает мобильную версию сайта Фото: сайт "Укрзализныци"

Перевозчик также собирается запустить мобильное приложение

У веб-сайта "Укрзализныци" по бронированию билетов booking.uz.gov.ua сегодня появится мобильная версия. Об этом на своей странице в Facebook сообщает глава предприятия Войцех Балчун.

"Стартуем сегодня. Около 14-ти. С небольшой, но полезной опцией, которая пригодится пользователям смартфонов, которые планируют поездки поездами "Укрзализныци ". Запускаем мобильную версию нашего сайта по продаже билетов booking.uz.gov.ua и движемся к мобильному приложению", - написал Балчун.

Глава "Укрзализныци" также отметил, что более трети билетов продается онлайн. Он надеется, что нововведение облегчит заказ билетов для пользователей смартфонов.

Стартуємо сьогодні. Близько 14-ї. З невеликою, але корисною опцією, що стане у пригоді користувачам смартфонів, котрі планують поїздки потягами Укрзалізниці. Запускаємо мобільну версію нашого сайту з продажу квитків booking.uz.gov.ua та рухаємося до мобільного додатку. Це універсальна мобільна версія сайту для смартфонів під будь-яку операційну систему. Тепер, маючи смартфон, буде зручніше замовити квиток і оплатити його банківською картою. Розраховуємо, цей крок схвалять пасажири Укрзалізниці, що цінують свій час і активно використовують смартфони для вирішення різноманітних повсякденних завдань. Сподіваємось, що це - ще один стимул для користувачів звернутись до нашого сайту, позбутися черг і зменшити навантаження на каси. А головне – зекономити кошти і час, котрий, як відомо, також гроші:) Сьогодні вже більше третини наших квитків продається через Інтернет. Найбільша частка з них припадає на офіційний сайт Укрзалізниці. До речі, найнижча ціна на квитки саме від УЗ: без посередників і переплати - у наших касах або на сайті. Тому наша мета – і далі нарощувати обсяги продажів залізничних квитків саме через електронні канали. Ще один крок до цього - сьогодні. Близько 14-ї!

Опубліковано Войцехом Балчуном 9 листопад 2016 р.

Мобильная версия сайта разработана для разных операционных систем.

"Наша цель - и дальше наращивать объемы продаж железнодорожных билетов именно через электронные каналы", - отметил Балчун.

Напомним, ранее Балчун сообщал, что "Укрзализныця" в 2017 планирует построить 3 тыс. вагонов.