ua en ru

"Українська команда" оголосила збір на хотпаки для захисників на передовій

"Українська команда" оголосила збір на хотпаки для захисників на передовій Фото: "Українська команда" оголосила збір на хотпаки для захисників на передовій (Віталій Носач, РБК-Україна)

Волонтерський штаб "Українська команда" оголосив великий збір на хотпаки для бійців на передовій, які захистять їх від холоду та бруду під час перебування в окопах. Мета збору - 7 млн гривень.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Facebook волонтерів.

"Наші захисники щодня відбивають від 50 до сотні атак орків. Ворог суне, а разом з ним сунуть і морози. На передку - болото та холод. Тому Волонтерський штаб "Українська команда" оголошує збір. Проста штука, яка зараз виручить бійців під Авдіївкою, Куп’янськом, Роботиним, Бахмутом, - це теплий пакунок, хотпак. Один хотпак - три речі: хімічна грілка, антибактеріальна присипка, та сухий душ", - йдеться у повідомленні.

Волонтери планують зібрати 7 млн гривень, щоб обігріти 50 тисяч бійців на передовій.

"7 мільйонів на чисто-сухо-тепло для 50 тисяч захисників. 140 грн - один зігрітий боєць, 4200 грн - зігрітий цілий взвод", - додали волонтери.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що минулого року "Українська команда" зібрала кошти на бандерпечі для 10 000 захисників на передовій.

Долучитися: ПриватБанк, Монобанк, UA Pay. Повні реквізити