ua en ru

"Стара Фірма", нове дербі для Зінченка, Зимова класика НХЛ: анонс вихідних у спорті

"Стара Фірма", нове дербі для Зінченка, Зимова класика НХЛ: анонс вихідних у спорті Фото: Дербі Глазго на релігійному ґрунті завжди гаряче (facebook.com/rangersfc)

Головне протистояння Британії, захисна футбольна битва в Турині, візит "Маямі Гіт" до Солт-Лейк-Сіті, нова зустріч старих лондонських знайомих і елітний хокей під відкритим небом відбудуться в прийдешній вікенд.

Короткий анонс головних спортивних подій найближчих вихідних – у матеріалі РБК-Україна.

"Селтік" – "Рейнджерс"

30 грудня, 14:30, Глазго, "Селтік Парк", телетрансляція на Setanta Sports+

Уперше за тривалий час Дербі Старої Фірми набуло турнірного значення. Найпринциповіше протистояння Шотландії стане передноворічним видовищем передусім для нейтральних фанатів. "Селтік" у лідерах чемпіонату (48 очок), але відставання "Рейнджерс" на 5 пунктів пояснюється двома матчами в запасі. Отже, перемога вкрай необхідна обом грандам. Хоча "кельти" – фаворит.

"Ювентус" – "Рома"

30 грудня, 21:45, Турин, "Альянц Стедіум", трансляція на MEGOGO

Адепти захисного футболу перетнуться в П'ємонті. У гості до Массіміліано Аллегрі завітала "Рома" Жозе Моурінью. І туринці, і римляни грають від оборони, але не полишають амбіцій на високі місця. Більше того, "Юве" досі в боротьбі за Скудетто. Тож для збереження тиску на міланський "Інтер" господарі повинні перемагати. Та "вовки" отримали емоційний підйом від перемоги над "Наполі".

"Стара Фірма", нове дербі для Зінченка, Зимова класика НХЛ: анонс вихідних у спорті

Фото: Багато голів у Турині чекати не слід (juventus.com)

"Юта" – "Маямі"

31 грудня, 00:00, Солт-Лейк-Сіті, "Дельта Центр", телетрансляція на Setanta Sports

Флоридці в переддень нового року гостюватимуть у штаті Юта. Тамтешній клуб із усіх сил намагається застрибнути до вагона плей-офф. Фактично "джазмени" на відстані двох перемог від десятої сходинки Західної конференції. Тож кілька вдалих поєдинків поспіль зроблять "Юту" реальним претендентом на продовження боротьби після регулярки. Натомість "Маямі" – серед лідерів на Сході.

"Фулхем" – "Арсенал"

31 грудня, 16:00, Лондон, "Крейвен Коттедж", трансляція на Setanta Sports

"Каноніри" вдруге за тиждень зіграють проти іншої лондонської команди. Після несподіваного фіаско вдома проти "Вест Хема" (0:2) команда Мікеля Артети спробує реабілітуватися з "Фулхемом". Суперник вчасний – "коттеджери" програли тричі поспіль після розгрому того ж "Вест Хема" (5:0) та опустилися на 15-те місце. Олександру Зінченку та компанії пора надолужити втрачене в грудні.

"Стара Фірма", нове дербі для Зінченка, Зимова класика НХЛ: анонс вихідних у спорті

Фото: Влітку команди завершили поєдинок бойовою нічиєю 2:2 (premierleague.com)

"Сіетл" – "Вегас"

1 січня, 22:00, Сіетл, T-Mobile Park, трансляція на app.setantasports.com

Раз на рік Національна хокейна ліга проводить поєдинок на відкритому повітрі. У перший день 2024-го на 48-тисячній бейсбольній арені в Сіетлі зійдуться наймолодша команда ліги та чинний володар Кубка Стенлі. У нинішньому сезоні "Кракен" і "Голден Найтс" зіграли матч у Неваді, де гору взяли господарі (4:1). "Сіетл" досі за межами зони плей-офф, тож повинен зробити перемоги регулярними.