ua en ru

"Шахтар" – "Фейєнорд": де дивитися матч Ліги Європи

"Шахтар" – "Фейєнорд": де дивитися матч Ліги Європи Фото: "Шахтар" вибив "Ренн" на стадії плей-офф турніру (facebook.com/fcshakhtar)

У першому поєдинку 1/8 фіналу Ліги Європи УЄФА 2022/23 донецький "Шахтар" зустрінеться з роттердамським "Фейєнордом" у Варшаві.

Де дивитися матч онлайн і на яких каналах, підкаже РБК-Україна.

Матч "Шахтар" – "Фейєнорд" відбудеться 9 березня у Варшаві. Поєдинок прийме Стадіон Війська Польського. Старт зустрічі призначений на 22:00 за київським часом.

У цифровому мовленні Т2 матчі "гірників" у Лізі Європи не транслюватимуть. Починаючи з плей-офф кваліфікації, усі поєдинки другого за рангом єврокубка на території України показуватиме офіційний транслятор турніру – медіасервіс MEGOGO.

Матчі єврокубків там доступні в передплаті "Максимальна". Окрім того, трансляція у найвищій якості буде доступна абонентам платформи Volia TV через канали MEGOGO Футбол. Коментуватимуть матч Вадим Шевякін і Роман Бебех.

Турнірні шляхи "Шахтаря" і "Фейєнорда" перетиналися на груповому етапі Ліги чемпіонів 2017/18. Тоді "гірники" відсвяткували дві перемоги – 2:1 на виїзді та 3:1 удома. Зрештою, український гранд вийшов до 1/8 фіналу турніру.

УЄФА на поєдинок призначив суддівську бригаду зі Словаччини на чолі з Іваном Кружляком. У нинішньому сезоні "гірники" з ним у ролі арбітра програв виїзний матч проти "Реала" (1:2) на груповому етапі Ліги чемпіонів. Раніше вітчизняний гранд виграв 3 поєдинки за суддівства Кружляка.

Перед матчем єврокубків "Шахтар" розгромив "Металіст 1925" у чемпіонаті України. Забитими м'ячами в складі "гірників" відзначилися Зубков (двічі), Михайліченко, Траоре, Петряк і Ракицький. Команда Ігора Йовічевіча ділить лідерство в Прем'єр-лізі з "Дніпром-1" (по 36 очок).