ua en ru

"Рома" оформила другий за добу перехід із ПСЖ: згаслий герой Євро-2016 пішов до Моурінью

"Рома" оформила другий за добу перехід із ПСЖ: згаслий герой Євро-2016 пішов до Моурінью Фото: Ренату Санчеш (у центрі) в складі збірної Португалії (facebook.com/PORTUGAL)

Найкращий молодий футболіст чемпіонату Європи 2016 року Ренату Санчеш змінив французький "Парі Сен-Жермен" на італійську "Рому".

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на офіційний сайт "вовків".

25-річний хавбек поповнив лави італійського гранда. Після спроб у чемпіонатах Німеччини, Англії та Франції він намагатиметься реанімувати кар'єру в Серії А.

"Рома" орендувала Санчеша на сезон. До угоди з парижанами потрапив пункт про зобов'язання викупу за виконання певних умов. Оренда коштуватиме римлянам усього 1 млн євро. У новій команді португалець виступатиме під 20-м номером.

Минулий сезон Санчеш провів у ПСЖ. У всіх турнірах він зіграв 27 матчів за парижан, у яких забив 2 м'ячі. За рік до того "Лілль" отримав за хавбека 15 млн євро.

Раніше "Рома" оголосила про трансфер Паредеса, який теж перебував на контракті з ПСЖ. Попередній сезон він провів у "Ювентусі" на правах оренди, а до планів Луїс Енріке не потрапив. Перехід коштував усього 2,5 млн у євровалюті.