ua en ru

Ранковий обстріл Костянтинівки: кількість поранених збільшилась втричі

Ранковий обстріл Костянтинівки: кількість поранених збільшилась втричі Фото: окупанти обстріляли житловий квартал Костянтинівки Донецької області 28 січня (t.me/pgo_gov_ua)

Вранці в суботу, 28 січня росіяни вдарили по Костянтинівці Донецької області. Наразі вже відомо про трьох загиблих та 6 поранених.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Офіс генпрокурора.

За даними слідства, вранці 28 січня армія РФ завдала ракетного удару по житловому кварталу у Костянтинівці.

"Внаслідок атаки окупаційних військ загинули двоє чоловіків та жінка. Шестеро містян отримали травми різного ступеня тяжкості. Наразі їх доставлено до лікарні, де їм надається кваліфікована допомога". - йдеться в повідомленні.

Як додать в Офісі генпрокурора, пошкоджено багатоповерхівки, мотель. Також зруйновано гаражі та автомобілі.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

Оновлено. За даними Нацполіції, за попередніми даними, російські війська поцілили в житловий сектор ракетою С-300. Окупанти атакували місто близько 9:15. Вдарили по центру міста, де в цей час перебувають багато людей.

"Внаслідок атаки загинули чоловіки віком 33 і 36 років і 70-річна жінка, переселенка з Бахмута. Кількість поранених зростає щохвилини. Пошкоджено 4 багатоквартирних будинки, готель, гаражі та 7 цивільних авто", - додали в поліції.