ua en ru

Пакистан передав Україні через Німеччину снаряди до "Граду" і хоче збільшити поставки, - ЗМІ

Пакистан передав Україні через Німеччину снаряди до "Граду" і хоче збільшити поставки, - ЗМІ Фото: Пакистан планує збільшити поставки зброї Україні за допомогою Німецького порту (GettyImages)

Пакистан хоче збільшити поставки зброї Україні за допомогою використання німецького порту. На початку місяця через нього Ісламабад вже направив до Києва 10 тисяч реактивних снарядів для використання в багатоствольних реактивних системах залпового вогню "Град".

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на The Economic Times.

За даними видання, Пакистан збільшив військові поставки в Україну через німецький порт одночасно з польським маршрутом, щоб переправити ракети для використання в багатоствольних ракетних установках

Першу партію ракет, а це понад 10 тисяч реактивних снарядів, призначених для використання в багатоствольних реактивних системах залпового вогню "Град", на початку цього місяця було відправлено з порту Карачі, звідки вони через порт Емден у Німеччині потраплять в Україну.

Видання TET також повідомило, що не дивлячись, що Пакистан просив Росію про знижку на нафту в умовах економічної кризи, Ісламабад регулярно постачав зброю в Україну,