ua en ru

Нічний удар "Шахедів" по Україні: ППО збила всі ворожі безпілотники

Нічний удар "Шахедів" по Україні: ППО збила всі ворожі безпілотники Фото: ППО збила всі ворожі безпілотники (facebook.com/mvs.gov.ua)

Російські війська вночі атакували територію України "Шахедами". Сили ППО знищили всі 11 ворожих повітряних цілей.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Facebook Генерального штабу ЗСУ.

"У ніч на 25 жовтня, російські окупанти завдали чергового удару по Україні, застосувавши 11 ударних БПЛА типу "Shahed-136/131". Силами та засобами протиповітряної оборони України знищено всі ворожі БПЛА", - йдеться у повідомленні Генштабу ЗСУ.

Нічна атака 25 жовтня

Російські військові 25 жовтня атакували Україну ударними безпілотниками з кількох напрямків. Про загрозу застосування дронів попереджали мешканців південних, центральних та західних областей.

Повідомлялося, що у Хмельницькій області вночі пролунали вибухи. Незабаром мер Славути Василь Сидор повідомив, що у місті серйозні пошкодження, і не працюватимуть навчальні заклади.

Заступник Хмельницької ОВА Сергій Тюрін також зазначив, що внаслідок збиття російських повітряних цілей вони впали на території об'єкта критичної інфраструктури. Вибуховою хвилею пошкоджено нежитлові приміщення, житлові будинки та транспортні засоби. Поранення отримали 16 мешканців із навколишніх будинків.