ua en ru

Нічний обстріл Харкова та області. П'ятеро осіб отримали поранення

Нічний обстріл Харкова та області. П'ятеро осіб отримали поранення Фото: через обстріли Харкова та області є поранені (Віталій Носач, РБК-Україна)

Росія ввечері 30 березня і вночі атакувала Харків та область. Внаслідок атак ворога п'ятеро мирних жителів отримали поранення.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на очільника Харківської ОВА Олега Синєгубова в Telegram.

Окупанти пізно ввечері випустили по Харкову 9 ракет, попередньо ЗРК С-300. Частина ракет влучила в землю та вибухнула у повітрі. Проте внаслідок атаки пошкоджений об'єкт цивільної інфраструктури та приватні житлові будинки.

За словами Синєгубова, троє жителів Харкова отримали легкі поранення, постраждалі від госпіталізації відмовилися.

Крім того, росіяни вночі атакували дронами-камікадзе об'єкти критичної інфраструктури в Ізюмському районі. Поранення отримали чоловік та жінка 44 та 66 років. Постраждалих госпіталізували.

Нагадаємо, вчора ввечері російські війська атакували Харків з Бєлгородської області. Попередньо, було відомо про шість "прильотів".

Місцева влада повідомляла, що внаслідок атаки пошкоджено приватний будинок та два цивільних авто.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн, персональні дані редакції та схожу адресу сайту. Єдиний домен РБК-Україна - www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.