ua en ru

Масований удар по Дніпру та області: є "прильоти", але більшість цілей збили (фото)

Масований удар по Дніпру та області: є "прильоти", але більшість цілей збили (фото) Фото: російські війська вночі випустили на Дніпропетровщині понад 20 ракет (facebook.com/MNS_GOV_UA)

Російські війська вночі випустили по Дніпропетровській області понад 20 ракет та дронів. Більшість цілей збили сили ППО, але зафіксовано чотири "прильоти".

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram голови Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака.

"Цієї ночі захисники з ПВК "Схід" збили над нашою областю 15 безпілотників та 4 крилатих ракети. Однак, на жаль, є і "прильоти", - йдеться у повідомленні глави ОВА.

Масований удар по Дніпру та області: є "прильоти", але більшість цілей збили (фото)Повідомляється, що у Дніпровському районі через ракетний удар поранено 27-річного чоловіка. Він перебуває у лікарні у стані середньої тяжкості.

Також пошкоджено декілька будівель рятувального підрозділу. Виникли дві пожежі, які вже загасили. Знищено понад 10 вантажних та легкових авто, стільки ж одиниць спецтехніки – пошкоджено. Побито 25 приватних машин та 2 автобуси.

Масований удар по Дніпру та області: є "прильоти", але більшість цілей збили (фото)Потрапляння сталося також по приватному підприємству у Дніпрі. Внаслідок удару постраждали 3 будівлі.

За словами голови Дніпропетровської облради Миколи Лукашука, після нічних ударів сталося дві пожежі, вони вже ліквідовані рятувальниками.

Масований удар по Дніпру та області: є "прильоти", але більшість цілей збили (фото)В Іларіонівській громаді Синельниківського району впав БПЛА. Виявили там і уламки ракети.

Усього вночі постраждали 7 людей. Жінки 52 та 70 років – у лікарні. "Зачепило" 3 приватні будинки та 9 багатоквартирних, а також дитсадок, магазини та адмінбудинки. Розбито 6 авто.

Масований удар по Дніпру та області: є "прильоти", але більшість цілей збили (фото)