ua en ru

"Інтер" узгодив перехід зірки "Шахтаря": є важливий нюанс

"Інтер" узгодив перехід зірки "Шахтаря": є важливий нюанс Фото: Анатолій Трубін на тренуванні "гірників" (facebook.com/fcshakhtar)

Міланський "Інтер" домовився з воротарем донецького "Шахтаря" і збірної України Анатолієм Трубіним про переїзд до чемпіонату Італії.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на La Gazzetta dello Sport.

Італійський гранд не відмовився від ідеї підписати українця. Щоправда, "нерадзуррі" досі не знайшли порозуміння з чемпіоном України щодо суми відступних.

Як наслідок, "Інтер" домовився з Трубін про безкоштовний перехід. Наступного літа голкіпер стане вільним агентом, оскільки контракт вихованця "гірників" чинний лише до 30 червня. Цей варіант стане запасним для міланців, оскільки вони воліють закрити трансфер цьогоріч.

Знаменитий інсайдер Фабріціо Романо раніше озвучив умови "Шахтаря" для переходу. "Гірники" прагнуть отримати щонайменше 15 млн євро. Також вітчизняний гранд розраховує на реалістичні бонусні виплати.

У сезоні 2022/23 Трубін провів 38 матчів у всіх турнірах, 14 із них – "сухі". На Євро-2023 він дійшов до півфіналу в складі збірної України U-21. У складі ж національної команди зіграв 7 поєдинків.