ua en ru

Грошову допомогу від Норвегії отримають 50 тисяч українців: про кого йдеться

Грошову допомогу від Норвегії отримають 50 тисяч українців: про кого йдеться Фото: грошову допомогу від Норвегії отримають ще 50 тисяч українців (Віталій Носач, РБК-Україна)

Норвегія ще профінансує виплати для українців, які постраждали внаслідок збройної агресії РФ проти України. Йдеться про 50 тисяч осіб.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Мінсоцполітики.

"50 тисяч українців отримають додаткові виплати завдяки співпраці Мінсоцполітики з Норвезькою радою у справах біженців", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, Міністерство соціальної політики України та представництво Норвезької ради у справах біженців підписали додаткові домовленості до Меморандуму про взаєморозуміння для надання грошової допомоги внутрішнім переселенцям.

Тож завдяки цьому протягом поточного року з використанням платформи "єДопомога" додаткову грошову підтримку в розмірі 2 220 грн щомісяця протягом трьох місяців отримають ще 50 000 громадян України, які подали заявку у 2022 році.

Нагадаємо, раніше Мінсоцполітики повідомляло, що припинило прийом заявок на платформі "єДопомога" на виплату грошової допомоги від міжнародних організацій через те, що громадяни України вже подали понад 10 млн заявок.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн, персональні дані редакції та схожу адресу сайту. Єдиний домен РБК-Україна – www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.