ua en ru

Благодійний фонд Київського КПК за 2 місяці надав допомоги на понад 1 млн гривень

Благодійний фонд Київського КПК за 2 місяці надав допомоги на понад 1 млн гривень Фото: благодійний фонд Київського КПК за 2 місяці надав допомоги на понад 1 млн гривень (прес-служба)

За вересень та жовтень місяць благодійний фонд "Картонник" Київського КПК надав допомоги на понад мільйон гривень територіальним громадам України, благодійним організаціям та всім, хто її потребував..

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення фонду.

"За вересень-жовтень ми надавали туалетний папір, паперові серветки, рушники, картонні коробки, ліжка з гофрокартону, гофроящики, бензогенератор та все, про що нас просили різноманітні організації, зокрема - Бородянська, Чернігівська, Київська та Харківська територіальні громади, громадські організації та благодійні фонди. Загалом у перерахунку на грошовий еквівалент було надано допомоги у понад мільйон гривень", - повідомив голова фонду Олександр Ременюк.

Він також додав, що "Картонник" допомагає різноманітним фондам та територіальним громадам на постійній основі.

Зокрема, Київський картонно-паперовий комбінат запустив благодійний проект з виготовлення ліжок та табуретів з гофрокартону для українців, які опинилися у складних умовах і вимушені ночувати не у своїх домівках - у центрах для переселенців, у бомбосховищах чи на території бойових дій.

Нагадаємо, Київський картонно-паперовий комбінат працює в Обухові і є містоутворюючим підприємством, на якому наразі працює 2500 українців.

ККПК здійснює експорт своєї продукції у 35 країн світу та має 148 мільйонів доларів обсягу товарної продукції.

Наразі Київський картонно-паперовий комбінат виробляє гофротару, литу тару, картон та паперові вироби, зокрема - відомий на всю Україну туалетний папір "Обухів-65".