ua en ru

Євген Руденко

Досьє

Євген Руденко - фінансовий аналітик, експерт у сфері Blockchain

Євген Вікторович Руденко народився 31 березня 1983 року у Скадовську (Херсонська область, Україна).

Євген Руденко

Кар'єра

З початку своєї кар'єри Євген Руденко виявляв інтерес до різних сфер бізнесу. Він розпочав свій шлях з організації виставок у компанії “Парус Експо Медіа”. Паралельно Руденко активно поглиблював свої знання та набував досвід в різних галузях, особливо у високих технологіях.

Його інтерес до фінансових ринків виник у 2012 році, коли він почав займатися торгівлею на біржі. З часом, його захоплення розширилося і на ринок  криптовалют, що згодом стало основним напрямом його діяльності.

Сьогодні Євген Руденко зосереджений на фінансах та блокчейн технологіях, розглядаючи фінансові ринки як платформу для реалізації своїх амбіцій. Він переконаний, що майбутнє фінансового світу належить децентралізованим фінансам.

Досягнення та ініціативи

У 2023 році став директором Інституту розвитку блокчейн технологій, інноваційного центру, присвяченого дослідженню, розвитку та популяризації технології блокчейн.

У 2024 році заснував благодійну організацію 2xEnergy, прагнучи масштабних благодійних ініціатив.

Освіта

Київський Національний університет культури і мистецтв (КНУКіМ), спеціальність “Менеджмент соціокультурної діяльності”.

Громадська діяльність

Євген Руденко є активним учасником та спікером різноманітних заходів, присвячених фінансовим ринкам, блокчейну та сучасним технологіям. Він консультував українських підприємців із ТОП-100 списку Forbes Україна.

Хобі та інтереси

У вільний час захоплюється сучасними технологіями, дизайном, музикою, спортом та подорожами. Любить читати книги та проводити час із сім'єю.

Родина

Одружений, виховує сина.

Соціальні мережі