ua en ru

Захист Мосійчука наполягає на терміновій операції для нардепа

Захист Мосійчука наполягає на терміновій операції для нардепа Фото: Ігор Мосійчук

Суду була надана на розгляд довідка видана лікарем СІЗО СБУ Даниленко щодо стану здоров'я нардепа

Захист народного депутата України від Радикальної партії Ігоря Мосійчука наполягає на терміновій операції для нардепа. Про це Мосійчук написав на своїй сторінці на Facebook.

Зазначається, що суду була надана на розгляд довідка видана лікарем СІЗО СБУ Даниленко щодо стану здоров'я нардепа.

"Вказано, що я можу утримуватись під вартою. Невідомо, на чому ґрунтується його впевненість в цьому, адже за останні дні я втрачав свідомість, маю ряд проблем із системою травлення, серцем, тиском", - зазначив Мосійчук.

"Захистом суду надана довідка Доктора медичних наук, головного наукового співробітника Національного інституту хірургії та трансплантології ім. О.О. Шалімова, видана на основі мого ним комісійного обстеження вчора, 7 жовтня. В своєму висновку лікар засвідчує про внутрішньо кишкову кровотечу у мене, багаторазову втрату мною свідомості, проблеми із серцем, та наполягає на необхідності мого повного обстеження та лікування, і зазначає що продовження утримання мене під вартою може призвести до серйозних негативних наслідків для мого здоров'я, і необхідності нагальної операції", - додав нардеп.

Зазначимо, наразі, замість того, щоб брати участь в ранковому засіданні Верховної Ради України, фракція Радикальної партії у повному складі знаходиться в Апеляційному суді Києва, де сьогодні, 8 жовтня, має бути розгляд скарги на рішення Печерського суду столиці щодо арешту Ігоря Мосійчука.

Суду була надана на розгляд довідка видана лікарем СІЗО СБУ Даниленко щодо мого стану здоров'я. Вказано, що я можу утрим...

Posted by Ігор Мосійчук on 8 жовтня 2015 р.

Нагадаємо, раніше у комітеті Верховної Ради з питань охорони здоров'я застерегли про реальні загрози життя арештованого народного депутата від Радикальної партії Олега Ляшка Ігоря Мосійчука.