ua en ru

Біля Зайцевого ввечері відбулося бойове зіткнення сил АТО з бойовиками

Біля Зайцевого ввечері відбулося бойове зіткнення сил АТО з бойовиками Фото: українські військові

За добу бойовики 33 рази обстріляли українських військових

Біля Зайцевого Донецької області вчора ввечері, 28 грудня, відбулося бойове зіткнення сил антитерористичної операції (АТО) з бойовиками. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"У Зайцевого ввечері відбулося нетривале бій з ДРГ проросійських злочинців, чисельністю до 15 осіб. Отримавши стрімке відсіч від українських захисників, бойовики відступили. Можливі втрати серед нападників з'ясовуються", - йдеться в повідомленні.

Лише за вчорашній день було зафіксовано 33 порушення бойовиками умов припинення вогню. Так, на околиці донецького аеропорту бойовики обстріляли українських військових зі стрілецької зброї, гранатометів і великокаліберних кулеметів. Зі стрілецької зброї були обстріляні позиції сил АТО біля Шумів, Кодеми та Майорського. На маріупольському напрямку прицільний обстріл позицій сил АТО з гранатометів зафіксований в районі Чермалика.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 6.00 годину 29 грудня 2015 року:Впродовж минулої доби обстановка у зоні відпо...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 28 декабря 2015 г.

Нагадаємо, прес-центр штабу антитерористичної операції на Донбасі опублікував у Facebook докази присутності бойовиків у населеному пункті Комінтернове.

Крім того повідомлялося, що обстановка в зоні АТО на Донбасі відносно стабілізувалася.

"Станом на 18:00 російсько-терористичні бандформування 14 разів порушили режим "повної тиші", - йдеться у повідомленні штабу АТО в Facebook.

Відзначається також, що всі обстріли були неприцельными, важкого озброєння окупанти не використовували.