ua en ru

Бойовики біля Донецька обстріляли представників Червоного Хреста, - штаб АТО

Бойовики сьогодні в районі Донецька обстріляли представників місії Міжнародного комітету Червоного Хреста.Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Безпринципність бойовиків в черговий раз показав обстріл представників місії Міжнародного комітету Червоного Хреста. Близько 12 годин, неподалік шахти Дутовськой, що поблизу Донецька, незаконні бандформування зі стрілецької зброї обстріляли волонтерів, не звертаючи уваги на розпізнавальні знаки медичних працівників. На щастя, втрат серед медиків не має", - йдеться в повідомленні.

Загалом, сьогодні, з 5 ранку до 18 вечора бойовики 24 рази порушив режим припинення вогню.

"Так, сьогодні з 7 ранку до 9:30 противник зі 152 - міліметрових артилерійських систем і мінометів завдав ударів по селищам Лозове та Луганське, що на Артемівському напрямку. Крім того, близько 11 години дня неподалік від населеного пункту Довгий, також на Артемівському напрямку, відбулося бойове зіткнення наших підрозділів з противником. Також мінометні обстріли пережили наші позиції поблизу Авдіївки, Пісків, Досвідченого, що на Донецькому напрямку", - йдеться в повідомленні..

Нагадаємо, бойовики після 10-го березня готують повномасштабний наступ.