ua en ru

"Украерорух" удосконалює спостереження за польотами над Чорним морем

"Украерорух" удосконалює спостереження за польотами над Чорним морем Фото: т.в.о. директора "Украероруху" Ігор Касьяненко і менеджер програми Indra Антоніо Беллідо (прес-служба "Украероруху")

Для початку, у Скадовську буде встановлено новий вторинний моноімпульсний радіолокатор

Держпідприємство з обслуговування повітряного руху україни ("Украерорух") удосконалює мережу наземних засобів зв'язку, навігації та спостереження в Одеському районі польотної інформації для підвищення безпеки польотів над Чорним морем. Про це 2 грудня повідомили у прес-службі "Украероруху".

Як зазначається, першим кроком буде встановлення в місті Скадовську нового вторинного моноімпульсного радіолокатора.

Раніше "Украерорух" підписав контракт із провідним іспанським виробником аеронавігаційного обладнання компанією Indra, яка стала переможцем відкритого тендеру.

Сучасний локатор, який незабаром замінить існуюче в цьому районі обладнання, дасть можливість суттєво підвищити якісні характеристики системи спостереження в повітряному просторі над Чорним морем, де відповідальність за обслуговування повітряного руху покладено на Україну.

"Украерорух" удосконалює спостереження за польотами над Чорним морем

Фото: т.в.о. директора "Украероруху" Ігор Касьяненко і програмний менеджер компанії Indra Антоніо Беллідо (прес-служба "Украероруху")

Також наголошується, що партнерство "Украероруху" з компанією Indra триває від 2000 року, і в Україні успішно працюють іспанські автоматизовані системи управління повітряним рухом (у Дніпропетровську та Харкові), а також сучасні радіолокатори.

Украерорух вдосконалює мережу наземних засобів зв’язку, навігації та спостереження в Одеському районі польотної інформац...

Posted by Украерорух/UkSATSE on 2 грудня 2015 р.

Нагадаємо, у вересні "Украерорух" заявляв про повний контроль за польотами літаків РФ до Сирії над Чорним морем.