ua en ru

Twitter запускає тестування нової функції

Twitter запускає тестування нової функції Фото: Twitter (flickr.com Tom Raftery)

Twitter тестує платну підписку на автоматичну розкрутку профілю

Компанія Twitter Inc. запустила тестування платної підписки на розкрутку профілю користувача в автоматичному режимі. Про це повідомляє Recode.

"Twitter представив нову бізнес-ідею: стягувати з рекламодавців щомісячну плату за те, щоб компанія обробляла всі промо-твіти. Це означає, що бізнес буде платити Twitter 99 доларів в місяць, щоб сервіс вибирав, який з твітів компанії буде просувати", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, на даний момент це - тільки тест послуги Twitter, який, однак, вимагає залучення зацікавлених акаунтів. Так, компанія запросила кілька компаній-рекламодавців приєднатися до тестування нової функції.

Таким чином сервіс хоче залучити невеликі компанії, які не хочуть витрачати час і багато грошей на створення рекламної кампанії. Програма поширюється не тільки на бізнес-аккаунти: передбачається, що нею зможуть користуватися і звичайні користувачі при бажанні.

Деталі пропозиції, такі як кількість твітів, що просуваються і передбачуване охоплення, в даний момент не розкриваються.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на президента США Дональда Трампа подали в суд за звинуваченням у порушенні права на свободу слова в Twitter. Позов був поданий інститутом Knight First Amendment Колумбійського університету.