ua en ru

Яценюк хоче, щоб діти менше читали сайти країни-агресора

Яценюк хоче, щоб діти менше читали сайти країни-агресора Фото: Арсеній Яценюк

Українські діти повинні користуватися англомовними сайтами

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк хоче, щоб українські діти користувалися і україномовними і англомовними сайтами і менше користувалися сайтами, створеними країною- агресором з пропагандистською метою. Про це Яценюк заявив в ході візиту в загальноосвітню школу и. Щасливе Бориспільського району Київської області, передає кореспондент РБК-Україна.

"Що важливо в цій школі - це те, що тут буде літній табір з вивчення англійської мови та волонтери, які приїхали з різних країн світу: з Сполучених Штатів, а деякі навчалися в Канаді, вчать наших дітей, що таке реально безвізовий режим. Ось це безвізовий режим, коли кожен українець вільно спілкується крім української мови - обов'язково - англійською, німецькою, французькою. Це найкращий шлях до того, щоб долати будь-які бар'єри, щоб долати будь-які межі", - сказав Яценюк.

Прем'єр зазначив, що хоче, щоб українські діти мали можливість користуватися англомовними сайтами і менше користувалися сайтами, створеними дивною агресором з пропагандистською метою.

"Я хочу, щоб наші діти користувалися і україно - та англомовними сайтами. А зараз, як правило, іноді користуються, в тому числі тими сайтами, які не треба дивитися, які продукуються в сусідній країні, ворожої до нас країні", - зазначив прем'єр-міністр.

Нагадаємо, Литва навчить українських військових англійської.