ua en ru

Трьох бойовиків ДНР судитимуть за захоплення прокуратури в Артемівську

Трьох бойовиків ДНР судитимуть за захоплення прокуратури в Артемівську Злочинцям загрожує від 8-ми до 15-ти років

За захоплення будівлі прокуратури у Артемівську судитимуть трьох учасників терористичної організації ДНР. Повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.

"Встановлено, що у період з квітня по липень 2014 року, коли місто Артемівськ тимчасово знаходилося під контролем терористичної організації ДНР, троє підозрюваних брали активну участь у захопленні адміністративної будівлі Артемівської міжрайонної прокуратури, організувавши у ній "військовий штаб" терористів", - йдеться у повідомленні прес-служби.

Окрім того, прес-служба повідомляє, що підозрювані проводили незаконні затримання, позбавляли волі та катували мешканців Артемівська.

"Слідчим відділом прокуратури Донецької області завершено досудове розслідування та передано до суду обвинувальний акт стосовно трьох мешканців міста Артемівська, які підозрюються у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 (створення або участь у терористичній групі чи терористичній організації) КК України", - наголосили к прокуратурі.

За співпрацю з терористами злочинцям загрожує від 8-ми до 15-ти років позбавлення волі.