ua en ru

За добу у зоні АТО втрат серед українських військових немає

За добу у зоні АТО втрат серед українських військових немає Фото: АТО на Донбасі (mil.gov.ua)

Після 18 години активність бойовиків змістилася на Маріупольський і Луганський напрямок

У зоні проведення антитерористичної операції (АТО) за минулу добу незаконні збройні формування 24 рази порушили перемир’я, сили АТО 16 разів асиметрично відповіли, втрат серед військовослужбовців Збройних Сил України немає. Про це повідомив прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Після 18 години активність ворога змістилась на Маріупольський і Луганський напрямок", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ввечері бойовики відкривали вогонь із мінометів калібрів 120 і 82 міліметри та автоматичних гранатометів на підступах до Новоолександрівки, а також по опорному пункту біля Катеринівки, з протитанкових гранатометів били неподалік Попасної.

На Маріупольському напрямку російсько-окупаційні угруповання двічі обстрілювали із 120-міліметрових мінометів та різних видів гранатометів околиці Павлополя та застосували озброєння БМП біля Новотроїцького, а автоматичні гранатомети - у районі Водяного.

На Донецькому напрямку, увечері противник тричі бив з піхотного озброєння по українських військових біля Зайцевого та великокаліберного кулемету - поблизу Мар’їнки.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement ЗВЕДЕННЯ ПРЕС-ЦЕНТРУ ШТАБУ АТО ЗА 20.10.2017 РОКУ. Наприкінці мину...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 20 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, за час проведення антитерористичної операції на Донбасі загинув 21 співробітник Державної служби України з надзвичайних ситуацій.