ua en ru

У Сумах невідомі підпалили автомобіль новообраного депутата міськради

У Сумах невідомі підпалили автомобіль новообраного депутата міськради Фото: МВС

Молоді люди кинули пакет з горючою сумішшю на капот автомобіля

У Сумах невідомі сьогодні, 3 листопада, підпалили автомобіль новообраного депутата міської ради. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Сумській області.

"Сьогодні о дев'ятій ранку на вулиці Білопільський шлях, 5/2, сталося загоряння автомобіля Тойота Ландкрузер Прадо, належить депутату Сумської міської ради", - йдеться в повідомленні.

Пожежу загасили працівники ДСНС, проте вогонь серйозно пошкодив передню частину автомобіля.

Камера відеоспостереження, встановлена неподалік від місця пригоди, зафіксувала, як двоє невідомих молодих людей (18-20 років) кинули пакет з горючою сумішшю на капот авто і зникли з місця злочину. Міліція вилучила запис з камер спостереження.

Як з'ясували співробітники слідчо-оперативної групи міліції, які прибули на місце події, власник авто приїхав зранку на роботу, припаркував машину біля входу, а вже через кілька хвилин вона спалахнула.

За даним фактом у Сумському міському відділі міліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 2 статті 194 Кримінального кодексу України "Умисне знищення або пошкодження майна". Правоохоронці вживають заходів для встановлення осіб зловмисників.

Нагадаємо, в ніч з 24 на 25 жовтня у Черкасах невідомі стріляли кандидата в депутати Черкаської міської ради від партії "Народний контроль" Юрія Бойка.