ua en ru

Суд заарештував поліцейського, який на смерть збив двох хлопців у Львівській області

Суд заарештував поліцейського, який на смерть збив двох хлопців у Львівській області Фото: аварія в Львівській області (facebook.com/toribal)

Також співробітник поліції усунений від служби

У Львівській області суд заарештував працівника Національної поліції, який у вівторок, 28 серпня, влаштував смертельну дорожньо-транспортну пригоду (ДТП) в селі Жарков Бродівського району. Про це повідомили у місцевій прокуратурі.

Згідно з рішенням Галицького районного суду, поліцейському обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без альтернативи внесення застави. Зазначимо, що співробітник поліції відсторонений від служби.

Як наголошується, затриманому повідомлено про підозру у 3 ч. ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб). Йому загрожує до десяти років тюремного ув'язнення з трирічним позбавленням права керувати транспортними засобами.

Нагадаємо, у вівторок, 28 серпня зіткнулися автомобіль і скутер, в результаті чого загинули дві людини. Як зазначили в поліції, аварія сталася близько 12 години ночі, в селі Жарков. Сталося зіткнення автомобіля Renault Trafic та скутера. В результаті ДТП на місці події загинули 18-річний водій скутера та його 19-річний пасажир, жителі Бродівського району.