ua en ru

Стрілянина в центрі Києва: травмовано двох відвідувачів ресторану

Стрілянина в центрі Києва: травмовано двох відвідувачів ресторану Фото: Twitter @HromadskeTV

В результаті інциденту поранення отримали чоловік і жінка

Стрілянина в центрі Києва: в одному з ресторанів у центральній частині столиці стався інцидент, у результаті якого тілесні ушкодження отримали дві людини. Про це повідомили у ВЗГ ГУМВС України в м. Києві.

Як зазначається, стрілянина в одному з ресторанів сталася близько 18:30.

"В одному з кафе між відвідувачами виник конфлікт. Згодом один з них дістав зброю і зробив кілька пострілів. У результаті поранення отримали чоловік і жінка", - сказано в повідомленні столичного главку міліції.

За даними МВС, на місці події працює слідчо-оперативна група. Міліція з'ясовує обставини події.

При цьому, як повідомляє "Громадське ТБ", стрілянина сталася в суші-барі "Євразія" на Січневому провулку, в районі площі Слави. "За словами охоронців, конфлікт виник між особами кавказької зовнішності", - йдеться в повідомленні.

Стрілянина в центрі Києва: травмовано двох відвідувачів ресторану

Фото: Twitter @HromadskeTV

Журналісти HromadskeTV зафіксували лише одну людину, якій медики надавали допомогу. У потерпілого прострелено ногу, на голові видно сліди ударів. Особи, які відкрили стрілянину, втекли через двори.

Нагадаємо, 9 жовтня в Києві сталася стрілянина біля метро "Житомирська". Голосіївський райсуд Києва заарештував п'ятьох здирників, причетних до стрілянини біля станції метро "Житомирська".