ua en ru

В Станиці Луганській відкрився перехід на лінії розмежування з ЛНР

В Станиці Луганській відкрився перехід на лінії розмежування з ЛНР Фото: черга на переході

Пішохідний перехід дозволить громадянам переміщатися між окупованою й звільненою територією

Сьогодні, 27 жовтня, в Станиці Луганській відкрився пішохідний перехід на лінії розмежування з територією, підконтрольної самопроголошеної "Луганській народній республіці", передає Донбас SOS.

За даними місцевих жителів, біля мосту в Станиці Луганській, з самого ранку зібралася величезна черга з боку Луганська. Жителі Луганська чекали відкриття пішохідного переходу, щоб закупити продукти на ринку в Станиці.

Сегодня состоялось открытие пешеходного перехода в Станице ЛуганскойВ ОГА напомнили, что "пересечение лицами линии раз...

Posted by Донбасс SOS on 27 октября 2015 г.

Зазначимо, перетин лінії розмежування в Донецькій і Луганській обл. на неконтрольовану територію та переміщення з неї громадян України та іноземців (осіб без громадянства) здійснюється при наявності електронного дозволу і пред'явлення паспортних документів.

27 жовтня 2015 року заплановано відкриття пішого переходу в смт Станиця ЛуганськаЗавтра, у вівторок, 27 жовтня 2015 ро...

Posted by Луганська обласна державна адміністрація on 26 октября 2015 г.

За даними Донбас SOS, коридор Станиця Луганська-Щастя-Новоайдар (КПВВ "Новоайдар") знову з'явився у тимчасовому порядку СБУ.

Нагадаємо, ЛНР заборонила кабельним операторам транслювати українське ТБ.