ua en ru

Тимчук: ЛНР заборонила кабельним операторам транслювати українське ТБ

Тимчук: ЛНР заборонила кабельним операторам транслювати українське ТБ Фото: Дмитро Тимчук

Бойовики Луганська попросили РФ надати телепередавачі для заміщення українських каналів російськими

У самопроголошеній "Луганській народній республіці" кабельним операторам заборонили транслювати українські телеканали. Про це йдеться в повідомленні координатора групи "Інформаційний спротив" Дмитра Тимчука в Facebook.

За словами Тимчука, в ряді міст було проведено моніторинг аналогових каналів, а також кабельних провайдерів, які мовлять на окупованій території Луганської і Донецької обл.

"В результаті моніторингу виявлено трансляцію українських телевізійних каналів К1, К2, EURO NEWS, М1, "Донбас" (Антрацит, Красний Луч), Перший Національний (Алчевськ), ЛОТ (східні квартали Луганська, Станично-Луганський район). На думку ватажків ЛНР, дані телеканали здійснюють "проукраїнську пропаганду" і "дискредитують" ДНР/ЛНР", - зазначив Тимчук.

Він також зазначив, що дана ситуація була винесена на обговорення "ради міністрів ЛНР", за результатами якого прийнято рішення про сувору заборону кабельним операторам транслювати будь-які українські телеканали.

"Одночасно "радою міністрів ЛНР" направлено лист до Мінкомзв'язку РФ з проханням встановлення на території ЛНР/ДНР додаткових потужних телевізійних передавачів з метою трансляції російських телеканалів на частотах, по яких транслюється українське ТБ", - додав Тимчук.

По оперативным данным группы ИС, руководство террористических организаций на территории оккупированных районов Донбасса ...

Posted by Дмитрий Тымчук on 27 октября 2015 г.

Нагадаємо, ЛНР збирається провести місцеві вибори без участі України.