ua en ru

Атлетико - Барселона: Анонс матчу Кубка Іспанії

Атлетико - Барселона: Анонс матчу Кубка Іспанії

Атлетико - Барселона. Після поразки в чемпіонаті у мадридського клубу з'явився відмінний шанс помститися каталонцям, намагаючись вибити тих з національного кубка. Дивитися матч "Атлетіко" - "Барселона" можна на каналі "Спорт 1", а онлайн-трансляція матчу на нашому сайті почнеться в 21:45.

28 січня, 22:00
Мадрид, "Вісенте Кальдерон"
Атлетико - Барселона
Перший матч 0:1

У внутрішніх турнірах "Атлетіко" не може обіграти "Барселону" вже 12 матчів поспіль. Тиждень тому вони мінімально поступилися в столиці Каталонії, що залишає їм шанси на продовження боротьби за трофей. Але обов'язок забити гол може зіграти з "Атлетіко" злий жарт - вони воліють грати від оборони, а не володіючи м'ячем на чужій половині поля.

Для каталонців важливо буде зіграти максимально зібрано біля своїх воріт. Чим пізніше вони пропустять від мадридців, тим легше їм буде грати. А "Атлетіко" захоче забити якомога швидше, щоб спокійно відійти до своїх воріт і грати в улюблену форму футболу.

Якщо в матчі Кубка проти "Реала" своє вагоме слово сказав Фернандо Торрес, два голи якого і вивели "матрацників" на "Барсу", то зараз найбільші надії вболівальників "Атлетіко" покладається на Антуана Гризманна, який набрав відмінну форму. В стані "Барселони" продовжують феєрити чудовий віяло атаки - Неймар, Суарес і Мессі, зупинити який реально, але вкрай складно.