ua en ru

"Динамо" и "Днепр" выходят в 1/8 финала Лиги Европы

"Динамо" и "Днепр" выходят в 1/8 финала Лиги Европы
У Лізі Європи відбулися матчі у відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи. Поєдинки відбулися 26 лютого.

У Лізі Європи відбулися матчі у відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи. Поєдинки відбулися 26 лютого.

Відкривали вечір кияни. Вже на старті поєдинку отримав травму Велозу, що стало неприємним сюрпризом. Незабаром "Динамо" зуміло забити після подачі кутового і улара головою Теодорчика. На початку другого тайму Буяльський відмінно зловив м'яч після виносу голкіпера і відправив його у ворота. Потім "Генгам" зумів забити після прострілу Пьє і підставленою ноги Манданна. Розрив у два м'ячі повернув Гусєв, який точно реалізував пенальті, який заробив Теодорчик.

Під кінець матчу стався неприємний епізод з участю вболівальників "Динамо". Біля гостьового сектора вони влаштували бійку з працівниками стадіону. За неофіційними даними, причиною бійки став "прапор Новоросії", який з'явився на секторі французів. Судді довелося призупинити гру, але після того, як інцидент завершився, гра продовжилася.

Динамо - Генгам 3:1
Голи:
Теодорчик, 31, Буяльський, 46, Гусєв, 75 (з пенальті) - Манданн, 68

"Олімпіакос" дуже швидко відкрив рахунок у матчі проти "Дніпра". Мітроглу отримав м'яч в штрафній суперника, зблизився з воротарем і точно пробив низом. Дніпряни спокійно відповіли голом Федецького, який з другої спроби пробив головою після подачі з штрафного. На початку другого тайму греки залишилися в меншості - Миливоевич грубо зірвав контратаку "Дніпра" у виконанні Матеуса. Тим не менш, "Олімпіакос" зумів забити ще раз після пенальті, який заробив і реалізував Домінгес. Але дніпряни не дали себе обіграти і перед фінальним свистком зусиллями Калініча, який впорався з виходом один на один, вирвало нічию.

Олімпіакос - Дніпро 2:2 (перший матч 0:2)
Голи:
Мітроглу, 14, Чорі Домінгес, 90 (пенальті) - Федецький, 22, Калініч, 90+2
Вилучення: Миливоевич, 51

Додамо, що "Динамо" і "Дніпро" дізнаються імена своїх суперників у п'ятницю 27 лютого, коли відбудеться жеребкування 1/8 фіналу Ліги Європи.