ua en ru

В Україні з початку року припинено діяльність понад 2,3 тис. гральних закладів

В Україні з початку року припинено діяльність понад 2,3 тис. гральних закладів Джерело фото:e-crimea.info

В Україні з початку 2014 р. припинено діяльність понад 2,3 тис. гральних закладів. Про це на брифінгу заявив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк, передає кореспондент РБК-Україна.

"З початку поточного року в Україні припинено діяльність понад 2300 ігрових закладів. У правопорушників вилучено понад 27 тис. одиниць грального обладнання, в тому числі понад 13,5 тис. ігрових автоматів, майже 13 тис. одиниць комп'ютерної техніки, 350 столів для гри в покер, близько 100 рулеток і близько 10 млн грн готівкою", - розповів Шкіряк.

Він повідомив, що за дорученням глави МВС почалися профільні відпрацювання грального бізнесу, метою яких є порожня ліквідації грального бізнесу в Україні.

"Так за результатами всього 16-денної відпрацювання, з моменту прийняття доручення, вже ліквідовано понад 630 різноманітних об'єктів грального бізнесу в Україні, з них близько 10 казино, більше 180 залів ігрових автоматів, понад 150 залів державних миттєвих лотерей, 6 покерних клубів, понад 140 інтерактивних клубів і понад 160 букмекерських контор", - зазначив Шкіряк.

Нагадаємо, 15 грудня у Києві закриті всі підпільні гральні заклади.