ua en ru

В Україні забезпечено проїзд по дорогах державного значення, - Мінінфраструктури

За оперативними даними на ранок 26 березня проїзд дорогами державного значення забезпечений. На автодорогах загального користування над поліпшенням руху автотранспорту працює близько 3 тис. одиниць техніки та 3500 дорожніх працівників. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.

Станом на 6:00 спостерігався місцями невеликий сніг у Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Тернопільській, Чернівецькій, Миколаївській та Одеській областях. Через сильні пориви вітру до 10 м/с на дорогах виникають замети.

Дорожні організації "Укравтодору" цілодобово проводять роботи з розчищення доріг від снігу та виконують посипання проїзних частин протиожеледними матеріалами.

Морські порти та Бузько-Дніпровсько-Лиманський, Херсонський, Керч-Єнікальський і канал гирла "Бистре" працюють у звичайному режимі.

Затримок поїздів, за інформацією "Укрзалізниці", станом на 7:00 не було. До заходів щодо забезпечення сталого функціонування об'єктів залізничного сполучення було залучено 5 тис. 206 працівників залізниць та 65 од. снігоприбиральних комплексів (з них 41 снігоприбиральні поїзди).

Аеропорти працюють у штатному режимі.

Читайте також: Київ "став" у пробках: рівень заторів з ранку вівторка досяг 10 балів.