ua en ru

У Києві будуть діяти "бронегрупи" із зони АТО, - міліція

У Києві будуть діяти "бронегрупи" із зони АТО, - міліція

У Києві будуть діяти "бронегрупи" із зони проведення антитерористичної операції. Про це заявив начальник столичної міліції Олександр Терещук, передає прес-служба київської міліції.

"У зв'язку з складною ситуацією в країні і необхідністю недопущення потрапляння нелегальної зброї в столицю, а також на боротьбу з озброєними злочинцями, прийнято рішення задіяти належним чином екіпірованих і озброєних правоохоронців. Зараз працюють три такі групи: в центральній частині міста та на лівому і правому берегах Києва", - зазначив Терещук.

Як наголошується, всі співробітники міліції, які входять до складу "бронегрупи", отримали високу фізичну та вогневу підготовку. Вони мають досвід проведення спецоперацій не тільки під час затримання озброєних злочинців у Києві, але й брали в них участь на території проведення антитерористичної операції. У разі необхідності спецгрупа негайно прибуде в будь-яку точку столиці.

Нагадаємо, на в'їздах у Київ встановлено вісім блокпостів, які покликані посилити заходи безпеки і правопорядку в столиці.