ua en ru

Суд засудив працівника Білоцерківської колонії до семи років позбавлення волі за розповсюдження наркотиків

Білоцерківський міський районний суд засудив молодшого інспектора відділу нагляду і безпеки Білоцерківської виправної колонії № 35 семи років позбавлення волі. Він визнаний винним у незаконному збуті особливо небезпечних наркотичних засобів у місцях позбавлення волі, передає прес-служба прокуратури Київської обл.

Встановлено, що міліціонер під час свого чергування неодноразово проносив на територію колонії і продавав укладеним наркотики.
Спостерігач попався на черговій спробі пронести в колонію наркотики. При догляді черговій зміні оперативні працівники Білоцерківського колонії знайшли у нього в кишені 33 м. канабісу. Чоловік намагався приховати наркотик у пачці з-під цигарок.
Дії засудженого кваліфіковані за ч. 2 ст. 307 і ч. 3 ст. 364 КК України, тобто, як збут наркотичних засобів і зловживання службовим становищем.

У судовому засіданні вина засудженого в інкримінованих йому злочинах повністю доведена. Підсудний отримав покарання у вигляді 7 років позбавлення волі з позбавленням права займати посади в правоохоронних органах на 3 роки з конфіскацією всього належного йому майна.

Читайте також: Суд засудив співробітника СБУ і працівника податкової міліції до восьми років позбавлення волі за перевезення наркотиків