ua en ru

На в'їздах до Києва встановлено 8 блокпостів, - КМДА

На в'їздах до Києва встановлено вісім блокпостів, які покликані посилити заходи безпеки і правопорядку в столиці. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Петро Пантелєєв, передає прес-служба відомства.

Відповідні захисні споруди розташовані на в'їздах в місто на Одеському, Варшавському, Бориспільському, Житомирській, Дніпропетровській, Броварському шосе, а також на вулиці Богатирській і Мінському проспекті.

"Для посилення захисту столиці у відповідь на загрозу можливих терористичних дій було прийнято рішення зміцнити позиції на в'їздах у столицю. Це бетонні споруди, біля яких чергуватимуть правоохоронці. При необхідності на блокпостах будуть перевірятися документи, підозрілі авто і вантажі, тому ми просимо водіїв з розумінням поставитися до цих процедур, які здійснюватимуться виключно в інтересах національної безпеки та спокою громадян столиці", - повідомив він.

Нагадаємо, як повідомляли в КМДА на початку лютого, основна частина споруд для посилення блокпостів на в'їзді в Київ буде зведена протягом 7-15 днів.

Крім цього, в кінці січня міліція посилила охорону блокпостів на в'їзді в Київ у зв'язку з частими випадками завезення зброї в столицю.