ua en ru

Міноборони закупить озброєння та військової техніки на 792 млн грн

Міноборони закупить озброєння та військової техніки на 792 млн грн
Департамент розробок і закупівлі озброєння та військової техніки Міністерства оборони України станом на 3 листопада 2014 р. уклав 30 державних контрактів (договорів, додаткових угод) на закупівлю озброєння та військової техніки на суму 792 млн грн.

Департамент розробок і закупівлі озброєння та військової техніки Міністерства оборони України станом на 3 листопада 2014 р. уклав 30 державних контрактів (договорів, додаткових угод) на закупівлю озброєння та військової техніки на суму 792 млн грн. Пр оце повідомила прес-служба Міноборони на офіційній сторінці у соцмережі Facebook.

Як зазначається, до Збройних сил України вже поставлено визначену кількість основної номенклатури нового та модернізованого озброєння і військової техніки.

Решту фінансового ресурсу планується освоїти до кінця листопада 2014 р., уклавши ще 29 контрактів (договорів).

"Відповідно, до кінця року у війська планується поставити значну кількість озброєння та військової техніки", - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що Збройні сили України мають намір закупити 1 тис. одиниць бронетехніки для застосування в зоні антитерористичної операції.