ua en ru

КМДА відзвітувала про підключення опалення всього житлового фонду столиці

КМДА відзвітувала про підключення опалення всього житлового фонду столиці
Заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелєєв відзвітував про підключення опалення всього житлового фонду столиці.

Заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелєєв відзвітував про підключення опалення всього житлового фонду столиці. Про це він заявив після проведення штабу з питань контролю за стартом опалювального сезону, передає прес-служба КМДА.

"На сьогодні тепло подано всім столичним будинкам, в тому числі і тим, що перебувають в управлінні ОСББ, кооперативів тощо, згідно заявок, поданих їх керівними органами в теплопостачальні організації. Проте внаслідок значної кількості поривів тепломереж частина споживачів залишається без тепла. Ліквідація аварійних ситуацій повинна здійснюватися відповідальними організаціями протягом доби", - зазначив Пантелєєв.

За його інформацією, з початку опалювального сезону, який у Києві стартував 22 жовтня, відбулося близько 300 аварій. Найбільше аварійних випадків зафіксовано в Оболонському районі Києва.

Пантелєєв також підкреслив, що на тлі досить складних умов запуску тепла, в цьому році міським властям вдалося посилити темпи запуску систем опалення.

"Якщо в 2013 році за п'ять днів з початку опалювального сезону вдалося запустити 6573 будинку, то в цьому році на п'ятий день до систем централізованого опалення були підключені 8670", - заявив він.

Нагадаємо, за даними прес-служби компанії "Київенерго", у Києві станом на 6:00 29 жовтня підключені до опалення 9 426 тис. житлових будинків, що становить 98,4% від загальної кількості.