ua en ru

Газета Kyiv Post виставлена ​​на продаж, - головред видання

Газета Kyiv Post виставлена ​​на продаж. Про це на своїй сторінці в Facebook написав головний редактор видання Брайан Боннер.

У повідомленні сказано, що видання шукає кваліфікованого покупця. Боннер заявив, що олігархи, що не поважають редакційну незалежність, в якості потенційних покупців розглядатися не будуть. "Розглядаються тільки серйозні пропозиції", - додав він.

Боннер зазначив, що газету і її веб-сайт читають іноземці, представники ділових та дипломатичних кіл, англомовні громадяни в країні і за кордоном, які цікавляться подіями в регіоні. Говорячи про редакційну групі, він зазначив, що журналістів видання поважають влади та колеги.

"Газета знаходиться в країні, що розвивається з величезними проблемами і величезним потенціалом", - вказав Боннер, зазначивши, що виданню потрібні деякі інвестиції, але в цілому пообіцяв "світлі перспективи" при раціональному використанні ресурсів.

Kyiv Post - щотижнева англомовна газета, що видається в Києві. Має електронну версію на англійській і російській мові. Заснована в Києві в 1995 р. американцем Джедом Санденом. З 2009 р. видавцем газети є громадянин Великобританії, власник групи ISTIL Мохаммад Захур. Головний редактор газети - Брайан Боннер. Головний директор газети - Майкл Віллард.

Читайте також: Порошенко продав частки в KP Media та "Нашому радіо" холдингу UMH