ua en ru

Акція на підтримку Навального, яку планували провести сьогодні в Москві, не відбудеться

Мітинг на підтримку кандидата в мери Москви Олексія Навального, запланований на сьогодні, 21 липня 2013 р., на Луб'янській площі російської столиці, не відбудеться. Про це повідомив в ефірі радіостанції "Ехо Москви" один із заявників акції Олександр Риклін.

За його словами, таке рішення прийняв комітет протестних дій. Це пов'язано не з тим, що мерія Москви не погодила проведення акції, зазначив Риклін.

"Нагадую: мітинг "Проти судового свавілля" (так було сформульовано в заявці), насамперед планувався на той випадок, якби Навальний перебував під арештом. Але він на волі. І більше того - веде передвиборну кампанію. Зрозуміло, що в цих умовах в першу чергу він сам (і його штаб) визначатиме стратегію на найближчі тижні", - заявив Риклін.

Нагадаємо, 18 липня 2013 р. Ленінський суд г.Кірова визнав Навального винним в організації розтрати в особливо великому розмірі у справі "Кировлеса" і засудив його до 5 років позбавлення волі в колонії загального режиму і штрафу в 500 тис. руб. вироку в законну силу.