ua en ru

Порошенко вчора провів зустріч з Гризловим у Києві

Порошенко вчора провів зустріч з Гризловим у Києві Фото: Борис Гризлов

Гризлов прибув в Україну на особисте запрошення Порошенка

Президент України Петро Порошенко вчора, 11 січня 2016 року, провів у Києві зустріч з представником Росії в тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі Борисом Гризловим. Про це повідомляє "Дзеркало тижня" з посиланням на власне джерело.

Як повідомляється, Порошенко зустрівся з Гризловим щоб обговорити питання подальших відносин між Києвом і Москвою.

Крім того, за словами джерела видання, Гризлов прибув в Україну на особисте запрошення Порошенка.

"Саме тому для його літака був оперативно забезпечений повітряний коридор і дозвіл на посадку. Метою цієї зустрічі було обговорення головних пунктів у відносинах Москви з Києвом. За даними джерела, Гризлов отримав санкцію Володимира Путіна на цю розмову", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, зустріч Порошенка з Гризловим почалася після повернення президента з Тернополя. Так, зустріч почалася приблизно в 22:00, а закінчилася в годину ночі, після чого Гризлов відправився в аеропорт і в дві години ночі вилетів з "Борисполя".

За повідомленням джерела, однією з тем переговорів були конституційні зміни, які повинні бути винесені на голосування українського парламенту до кінця поточної сесії.

Нагадаємо, вчора, 11 січня 2016 року, Київ відвідав представник Росії в тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі Борис Гризлов.

Крім того, 11 січня з Гризловим зустрівся представник України в тристоронньої контактної групи Леонід Кучма. зокрема повідомлялося, що вони обговорили підготовку до засідання контактної групи.

"Сьогодні в Києві Леонід Кучма зустрівся з представником Росії в тристоронньої контактної групи Борисом Гризловим. Під час бесіди Леонід Кучма та Борис Гризлов обговорили підготовку до засідання тристоронньої контактної групи в Мінську, який пройде 13 січня", - повідомила прес-секретар Кучми Дарка Оліфер.