ua en ru

Ситуація в зоні АТО загострилася, - штаб

Ситуація в зоні АТО загострилася, - штаб Фото: українські війскові

Вчора ввечері бойовики 40 раз обстріляли позиції українських військових

Ситуація в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі протягом вчорашньої доби, 7 липня, загострилася. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Лише з 18 до 24 годин по всій лінії розмежування проросійські бандформування 40 раз обстріляли позицій сил АТО. В 22:00 в районі н. п. Луганське, українські військові виявили диверсійно-розвідувальну групу бойовиків. Використовуючи тільки стрілецьку зброю, наші воїни примусили диверсантів відступити. Зі 120-мм мінометів, нахабно порушуючи мінські домовленості, проросійські бандформування здійснили обстріл сил АТО поблизу н. п. Новогригорівка, на Маріупольському напрямку, і тричі - н. п. Піски - у 20:46, 21 годину і 22:55", - йдеться в повідомленні.

Крім того терористи обстріляли позиції українських військових в районі Щастя, Троїцького, Авдіївки, Новгородського, Мар'їнки, Луганського, Лозового, Кірове, Светлодарского і Майорського.

"Сьогодні, 8 липня, станом на шість годин ранку, незаконні збройні формування обстріляли наші позиції зі стрілецької зброї в районах н. п. Станиця Луганська, Дослідне, Мар'їнка, Піски", - додали в прес-центрі.

Ситуація в зоні проведення антитерористичної операції протягом вчорашньої доби, 7 липня, загострилася.Лише з 18-ї по...

Posted by Прес-центр АТО on 7 Июль 2015 г.

Нагадаємо, вчора, 7 липня, бійці антитерористичної операції на Донбасі потрапили в засідку під Щастям Луганської обл., в результаті чого один військовослужбовець загинув, ще двоє отримали поранення.