ua en ru

Швейцарські ЗМІ пов'язали зникнення Путіна з народженням дитини

Швейцарські ЗМІ пов'язали зникнення Путіна з народженням дитини

Швейцарські ЗМІ припустили, що зникнення Президента Російської Федерації Володимира Путіна пов'язане з народженням дитини, передає швейцарське видання Blick.

Як зазначає видання, "самі дикі чутки (про зникнення Путіна, - ред.) виходять не з Росії, а з пологового будинку в Тессіні". Половина кантону на півдні Швейцарії вже говорить про те, що подруга Путіна, російська спортсменка Аліна Кабаєва (31 рік) кілька днів тому зареєструвалася в клініці Святої Анни (Соренго), де могла б народити дитину.

Нагадаємо, Путін не з'являвся на публіці з 6 березня. Останній раз він з'являвся перед журналістами 5 березня - в цей день він зустрічався з прем'єр-міністром Італії Маттео Ренці.

Крім цього, швейцарська німецькомовна щоденна газета Neue Zürcher Zeitung також повідомила, що Кабаєва народила третю дитину у приватній клініці на Півдні Швейцарії.

11 березня Reuters повідомив про те, що скасування візиту Путіна в Казахстан може бути пов'язане з хворобою. "Візит скасовано, схоже, що Путін захворів", - заявило джерело агентства в уряді Казахстану.

Проте прес-секретар Президента Дмитро Пєсков спростував хворобу Путіна.

Сьогодні повідомлялося, що Володимир Путін після тижневої перерви з'явився на телеекрані російського телеканалу.